Prihlásili ste sa na očkovanie do Pezinka a dostali ste pozvánku do Bratislavy?

Táto informácia bola publikovaná od 17. 05. 2021 do 22. 05. 2021

Očkovacie miesto v Pezinku prevádzkuje Bratislavský samosprávny kraj. Viacerí ste písali, že napriek tomu, že ste sa prihlásili do Pezinka, pozvánku ste dostali do Bratislavy. Takéto pozvánky posiela štátny systém NCZI. Teda nie Bratislavská župa, ani mesto Pezinok. Čo sa s tým dá robiť?

  1. Ak sa viete dostaviť do veľkokapacitného očkovacieho centra v Národnom futbalovom štadióne, svoju registráciu nerušte a choďte na termín, ktorý Vám prišiel v SMS správe. Kapacita na futbalovom štadióne je približne 3500 ľudí denne, takže na tomto mieste sa dostanete na rad skôr.
  2. Ak z nejakých dôvodov je pre Vás komplikované ísť do Bratislavy a chcete sa očkovať len v Pezinku, zrušte termín v štátnom registračnom systéme a prihláste sa znovu. Vyberte si miesto očkovania len PEZINOK.
  3. Ak chcete zvýšiť šancu, že v Pezinku prídete na rad skôr, zaregistrujte sa ako náhradník cez formulár Bratislavského samosprávneho kraja. Uprednostnení sú ťažko zdravotne postihnutí, pacienti s chronickými chorobami, darcovia krvi a tehotné ženy. Formulár nájdete tu: https://bratislavskykraj.sk/ockovanie-nahradnici/


BSK