Detský letný tábor Pax Christi 2012

Táto informácia bola publikovaná od 26. 04. 2012 do 08. 05. 2012

Vážení rodičia, chceme Vás  informovať, že hnutie  Pax Christi i tento rok prichystalo letný detský tábor pre deti vo veku od 7 do 13 rokov v krásnej prírodnej scenérii v pohorí Kremnických vrchov v stredisku Králiky.

Termín detského tábora je od 7. júla do 14. júla 2012.
Cena za jedno dieťa 150 €.

V cene je započítané: cestovné tam a späť, ubytovanie, strava 5x denne, poistné, vstupenky.
Hnutie Pax Christi v nemalej čiastke dotuje tento tábor.

Neváhajte a darujte svojim deťom dobrú zábavu, množstvo hier, rôzne prekvapenia a romantické dobrodružstvá za dlhodobo najnižšie ceny na Slovensku. Letné tábory pripravujeme už 16 rokov a sme presvedčení, že veľký podiel vzdelávania dieťaťa sa odohráva mimo školskej lavice. Tiež sme presvedčení, že mladí ľudia potrebujú korene rovnako ako krídla a jedno bez druhého veľmi nefunguje. Zdravé sebavedomie, samostatnosť a vlastný názor, iniciatíva, schopnosť nájsť si miesto v spoločnosti a celoživotných priateľov, to všetko sú dôležité momenty vo výchove a procese dospievania. A práve tieto aspekty chceme v deťoch rozvíjať, ukázať im, že je lepšie byť v komunite súkmeňovcov ako tráviť čas doma pri počítači. Je pre nás dôležité vytvoriť im priestor s dobrou interakciou a individuálnou starostlivosťou, preto organizujeme tábory maximálne pre 40 detí.

Náš cieľ je rozvíjať vzdelanie prostredníctvom dobrodružstiev. Dobrodružstvo je nenahraditeľným nástrojom pri výchove. Tiež však vieme, že deti majú v rôznom veku rozdielnu schopnosť čeliť dobrodružstvám. Tábor vnímame ako miesto, kde sa dá učiť novým veciam, nájsť priateľov a posúvať vlastné hranice. A ak niečo robíme správne a učíme deti ako sa učiť, všetko sa aj pre ne stáva zábavnejším a prináša im to viac uspokojenia.

Snažíme sa dať deťom toľko voľnosti, koľko dokážu rozumne využiť pre svoj progres. Vždy majú niekoľko možností na výber a vtedy sme tam s nimi. Môžu si stanoviť ciele, ale tie sa môžu aj pružne meniť.
Myslíme si, že náš tábor pre vaše dieťa je ten správny a že získate vo výchove silného spoluhráča. Skúsenosť z dobrého tábora je cennejšia ako ,, prázdniny“ je to investícia do budúcnosti vášho dieťaťa. Lebo dobrý tábor sa venuje dieťaťu na 100% jeho času a vďaka dobrým inštruktorom tiež dokáže poskytnúť priestor a aktivity, ktoré asi dieťa na inom mieste nezažije.


Ďalšie informácie:

 

Všetky informácie na adrese:
František Féder, Farská 7, Pezinok 902 01,
t. č. 0905 342 261, alebo e-mail: fff@rsb.sk.