Zisťovanie o informačných a komunikačných technológiách v domácnostiach

Táto informácia bola publikovaná od 17. 04. 2012 do 31. 05. 2012

Štatistický úrad Slovenskej republiky - pracovisko ŠÚ SR v Bratislave bude v období od 23. apríla 2012 do 31. mája 2012 realizovať v meste Pezinok štatistické Zist'ovanie o informačných a komunikačných technológiách v domácnostiach (ICT HH 1-01).

Zisťované budú údaje za 16 samostatne hospodáriacich domácností. Vybrané domácnosti navštívi pracovník Štatistického úradu SR - pracoviska ŠÚ SR v Bratislave poverený funkciou opytovatel'a, ktorý je povinný preukázať sa osobitným poverením na toto zisťovanie a na požiadanie aj dokladom totožnosti. Všetky informácie a názory, ktoré nám v rámci tohto zisťovania domácnosti poskytnú, budú spracované anonymne a budú využité výlučne na štatistické účely. Za ochranu poskytnutých dôverných údajov zodpovedá v súlade so zákonom NR SR č. 540/2001 Z. z. o štátnej štatistike v znení neskorších predpisov Štatistický úrad Slovenskej republiky.

Bližšie informácie o tomto štátnom štatistickom zisťovaní sú uverejnené vo vyhláške ŠÚ SR č. 358/2011 Z.z. a je ich možné získať aj na e-mailovej adrese ks.ba@statistics.sk.