DOMElement Object
(
[tagName] => img
[schemaTypeInfo] =>
[nodeName] => img
[nodeValue] =>
[nodeType] => 1
[parentNode] => (object value omitted)
[childNodes] => (object value omitted)
[firstChild] =>
[lastChild] =>
[previousSibling] => (object value omitted)
[nextSibling] => (object value omitted)
[attributes] => (object value omitted)
[ownerDocument] => (object value omitted)
[namespaceURI] =>
[prefix] =>
[localName] => img
[baseURI] =>
[textContent] =>
)
DOMDocument Object
(
[doctype] => (object value omitted)
[implementation] => (object value omitted)
[documentElement] => (object value omitted)
[actualEncoding] =>
[encoding] =>
[xmlEncoding] =>
[standalone] => 1
[xmlStandalone] => 1
[version] =>
[xmlVersion] =>
[strictErrorChecking] => 1
[documentURI] =>
[config] =>
[formatOutput] =>
[validateOnParse] =>
[resolveExternals] =>
[preserveWhiteSpace] => 1
[recover] =>
[substituteEntities] =>
[nodeName] => #document
[nodeValue] =>
[nodeType] => 13
[parentNode] =>
[childNodes] => (object value omitted)
[firstChild] => (object value omitted)
[lastChild] => (object value omitted)
[previousSibling] =>
[attributes] =>
[ownerDocument] =>
[namespaceURI] =>
[prefix] =>
[localName] =>
[baseURI] =>
[textContent] => DÅa 27. septembra 2008 (sobota) sa uskutoÄnà už VI. roÄnÃk medzinárodnej súťaže vo varenà fazuľovej polievky FYZULNAÄKA 2008; súťaž sa koná v rámci Vinobrania v centre Pezinka na PotoÄnej ulici (pri Evanjelickom kostole).
Základné informácie:
Súťažné tÃmy zostavené z troch Älenov si zabezpeÄia dobrú náladu a správny recept na tú naj- fyzulnaÄku z ľubovoľnej fazule (zelenej, suchej bielej, farebnej strakatej, môže byÅ¥ i z bôbu alebo cÃceru) a rôznych ÄalÅ¡Ãch ingredienciÃ. Fazuľa a mäso môžu byÅ¥ predvarené. Varà sa v kotlÃkoch (minimálne 20 litrových, nad otvoreným ohÅom), najlepÅ¡ie vÅ¡ak v kotlinách, ktoré si tÃmy sami zabezpeÄia. Plynové horáky nie sú povolené. Súťažiaci si Äalej zabezpeÄia: varechu a naberaÄku, prÃpadne i sekerku, logo družstva a v neposlednom rade i podporu svojich priaznivcov a fanúšikov.
Organizátori garantujú priestory s plnou hygienickou výbavou, oceľové podložky pod oheÅ, drevo, misky, lyžiÄky, servÃtky a chlieb na koÅ¡tovanie úÄastnÃkov, obÄerstvenie (vÃno, burÄiak, nealko), kultúrny program, pracovné stoly pre súťažiacich, ceny do súťaže, pamätné diplomy pre každý súťažný tÃm a 500-korunový vklad organizátora na nákup surovÃn na prÃpravu polievky. Na požiadanie budú vydané povolenia na ranný vjazd motorových vozidiel do priestoru varenia.
Hodnotenie a degustácia:
Každá polievka bude ohodnotená medzinárodnou odbornou porotou, ktorá rozhodne o šampiónovi súťaže.
NávÅ¡tevnÃci hodnotia na základe zakúpených lÃstkov. TÃm, ktorý obdržà najväÄÅ¡Ã poÄet lÃstkov, zÃska cenu sympatie.
Ceny v 2 kategóriách:
I. - za najlepÅ¡iu fyzulnaÄku podľa odbornej poroty. V tejto kategórii bude vyhlásený Å¡ampión súťaže (1. miesto) a udelené 2. a 3. miesto. Okrem peÅažnej odmeny zÃska vÃÅ¥az aj putovnú cenu
II. cena sympatie â za najlepÅ¡iu fyzulnaÄku. ZÃska ju jeden tÃm podľa hlasovania laickej verejnosti
Program:
9.00 hod.
prezentácia, rozmiestnenie tÃmov do priestoru, spoloÄné fotografovanie a zakladanie ohÅov
10.00 hod.
odštartovanie varenia výstrelom z dela majstra Belicu
12.30 hod.
ukonÄenie varenia (opäť výstrelom z dela) a odber vzoriek pre odbornú degustáciu, verejná degustácia vzoriek
14.30 hod.
vyhlásenie výsledkov súťaže, odovzdávanie cien a diplomov
od 14.30 hod.
voľné pojedanie, popÃjanie a debaty s priateľmi
16.00 hod.
ukonÄenie FyzulnaÄky 2008
Sprievodný program:
v areáli varenia bude hrať živá hudba
III. roÄnÃk Majstrovstiev Slovenska v Å¥ahanà vÃna heverom na Äas. NajrýchlejÅ¡Ã âÅ¥ahúÅâ bude zaevidovaný v Slovenskej knihe rekordov a odmenený
Podujatie sa koná za každého poÄasia.
Prihlášky treba doruÄiÅ¥ do 20. septembra 2008 na niektorý z nižšie uvedených kontaktov.
Kontakt na organizátorov:
Šéf akcie: Ing. Pavol Boriš, tel.: 0907 220 492
Mestský úrad Pezinok, RadniÄné nám. 7
tel.: 033/6901 102, fax: 033/641 23 03, e-mail: eva.lupova@msupezinok.sk
)
DOMElement Object
(
[tagName] => img
[schemaTypeInfo] =>
[nodeName] => img
[nodeValue] =>
[nodeType] => 1
[parentNode] => (object value omitted)
[childNodes] => (object value omitted)
[firstChild] =>
[lastChild] =>
[previousSibling] => (object value omitted)
[nextSibling] => (object value omitted)
[attributes] => (object value omitted)
[ownerDocument] => (object value omitted)
[namespaceURI] =>
[prefix] =>
[localName] => img
[baseURI] =>
[textContent] =>
)
DOMDocument Object
(
[doctype] => (object value omitted)
[implementation] => (object value omitted)
[documentElement] => (object value omitted)
[actualEncoding] =>
[encoding] =>
[xmlEncoding] =>
[standalone] => 1
[xmlStandalone] => 1
[version] =>
[xmlVersion] =>
[strictErrorChecking] => 1
[documentURI] =>
[config] =>
[formatOutput] =>
[validateOnParse] =>
[resolveExternals] =>
[preserveWhiteSpace] => 1
[recover] =>
[substituteEntities] =>
[nodeName] => #document
[nodeValue] =>
[nodeType] => 13
[parentNode] =>
[childNodes] => (object value omitted)
[firstChild] => (object value omitted)
[lastChild] => (object value omitted)
[previousSibling] =>
[attributes] =>
[ownerDocument] =>
[namespaceURI] =>
[prefix] =>
[localName] =>
[baseURI] =>
[textContent] => DÅa 27. septembra 2008 (sobota) sa uskutoÄnà už VI. roÄnÃk medzinárodnej súťaže vo varenà fazuľovej polievky FYZULNAÄKA 2008; súťaž sa koná v rámci Vinobrania v centre Pezinka na PotoÄnej ulici (pri Evanjelickom kostole).
Základné informácie:
Súťažné tÃmy zostavené z troch Älenov si zabezpeÄia dobrú náladu a správny recept na tú naj- fyzulnaÄku z ľubovoľnej fazule (zelenej, suchej bielej, farebnej strakatej, môže byÅ¥ i z bôbu alebo cÃceru) a rôznych ÄalÅ¡Ãch ingredienciÃ. Fazuľa a mäso môžu byÅ¥ predvarené. Varà sa v kotlÃkoch (minimálne 20 litrových, nad otvoreným ohÅom), najlepÅ¡ie vÅ¡ak v kotlinách, ktoré si tÃmy sami zabezpeÄia. Plynové horáky nie sú povolené. Súťažiaci si Äalej zabezpeÄia: varechu a naberaÄku, prÃpadne i sekerku, logo družstva a v neposlednom rade i podporu svojich priaznivcov a fanúšikov.
Organizátori garantujú priestory s plnou hygienickou výbavou, oceľové podložky pod oheÅ, drevo, misky, lyžiÄky, servÃtky a chlieb na koÅ¡tovanie úÄastnÃkov, obÄerstvenie (vÃno, burÄiak, nealko), kultúrny program, pracovné stoly pre súťažiacich, ceny do súťaže, pamätné diplomy pre každý súťažný tÃm a 500-korunový vklad organizátora na nákup surovÃn na prÃpravu polievky. Na požiadanie budú vydané povolenia na ranný vjazd motorových vozidiel do priestoru varenia.
Hodnotenie a degustácia:
Každá polievka bude ohodnotená medzinárodnou odbornou porotou, ktorá rozhodne o šampiónovi súťaže.
NávÅ¡tevnÃci hodnotia na základe zakúpených lÃstkov. TÃm, ktorý obdržà najväÄÅ¡Ã poÄet lÃstkov, zÃska cenu sympatie.
Ceny v 2 kategóriách:
I. - za najlepÅ¡iu fyzulnaÄku podľa odbornej poroty. V tejto kategórii bude vyhlásený Å¡ampión súťaže (1. miesto) a udelené 2. a 3. miesto. Okrem peÅažnej odmeny zÃska vÃÅ¥az aj putovnú cenu
II. cena sympatie â za najlepÅ¡iu fyzulnaÄku. ZÃska ju jeden tÃm podľa hlasovania laickej verejnosti
Program:
9.00 hod.
prezentácia, rozmiestnenie tÃmov do priestoru, spoloÄné fotografovanie a zakladanie ohÅov
10.00 hod.
odštartovanie varenia výstrelom z dela majstra Belicu
12.30 hod.
ukonÄenie varenia (opäť výstrelom z dela) a odber vzoriek pre odbornú degustáciu, verejná degustácia vzoriek
14.30 hod.
vyhlásenie výsledkov súťaže, odovzdávanie cien a diplomov
od 14.30 hod.
voľné pojedanie, popÃjanie a debaty s priateľmi
16.00 hod.
ukonÄenie FyzulnaÄky 2008
Sprievodný program:
v areáli varenia bude hrať živá hudba
III. roÄnÃk Majstrovstiev Slovenska v Å¥ahanà vÃna heverom na Äas. NajrýchlejÅ¡Ã âÅ¥ahúÅâ bude zaevidovaný v Slovenskej knihe rekordov a odmenený
Podujatie sa koná za každého poÄasia.
Prihlášky treba doruÄiÅ¥ do 20. septembra 2008 na niektorý z nižšie uvedených kontaktov.
Kontakt na organizátorov:
Šéf akcie: Ing. Pavol Boriš, tel.: 0907 220 492
Mestský úrad Pezinok, RadniÄné nám. 7
tel.: 033/6901 102, fax: 033/641 23 03, e-mail: eva.lupova@msupezinok.sk
)
DOMElement Object
(
[tagName] => img
[schemaTypeInfo] =>
[nodeName] => img
[nodeValue] =>
[nodeType] => 1
[parentNode] => (object value omitted)
[childNodes] => (object value omitted)
[firstChild] =>
[lastChild] =>
[previousSibling] => (object value omitted)
[nextSibling] => (object value omitted)
[attributes] => (object value omitted)
[ownerDocument] => (object value omitted)
[namespaceURI] =>
[prefix] =>
[localName] => img
[baseURI] =>
[textContent] =>
)
DOMDocument Object
(
[doctype] => (object value omitted)
[implementation] => (object value omitted)
[documentElement] => (object value omitted)
[actualEncoding] =>
[encoding] =>
[xmlEncoding] =>
[standalone] => 1
[xmlStandalone] => 1
[version] =>
[xmlVersion] =>
[strictErrorChecking] => 1
[documentURI] =>
[config] =>
[formatOutput] =>
[validateOnParse] =>
[resolveExternals] =>
[preserveWhiteSpace] => 1
[recover] =>
[substituteEntities] =>
[nodeName] => #document
[nodeValue] =>
[nodeType] => 13
[parentNode] =>
[childNodes] => (object value omitted)
[firstChild] => (object value omitted)
[lastChild] => (object value omitted)
[previousSibling] =>
[attributes] =>
[ownerDocument] =>
[namespaceURI] =>
[prefix] =>
[localName] =>
[baseURI] =>
[textContent] => DÅa 27. septembra 2008 (sobota) sa uskutoÄnà už VI. roÄnÃk medzinárodnej súťaže vo varenà fazuľovej polievky FYZULNAÄKA 2008; súťaž sa koná v rámci Vinobrania v centre Pezinka na PotoÄnej ulici (pri Evanjelickom kostole).
Základné informácie:
Súťažné tÃmy zostavené z troch Älenov si zabezpeÄia dobrú náladu a správny recept na tú naj- fyzulnaÄku z ľubovoľnej fazule (zelenej, suchej bielej, farebnej strakatej, môže byÅ¥ i z bôbu alebo cÃceru) a rôznych ÄalÅ¡Ãch ingredienciÃ. Fazuľa a mäso môžu byÅ¥ predvarené. Varà sa v kotlÃkoch (minimálne 20 litrových, nad otvoreným ohÅom), najlepÅ¡ie vÅ¡ak v kotlinách, ktoré si tÃmy sami zabezpeÄia. Plynové horáky nie sú povolené. Súťažiaci si Äalej zabezpeÄia: varechu a naberaÄku, prÃpadne i sekerku, logo družstva a v neposlednom rade i podporu svojich priaznivcov a fanúšikov.
Organizátori garantujú priestory s plnou hygienickou výbavou, oceľové podložky pod oheÅ, drevo, misky, lyžiÄky, servÃtky a chlieb na koÅ¡tovanie úÄastnÃkov, obÄerstvenie (vÃno, burÄiak, nealko), kultúrny program, pracovné stoly pre súťažiacich, ceny do súťaže, pamätné diplomy pre každý súťažný tÃm a 500-korunový vklad organizátora na nákup surovÃn na prÃpravu polievky. Na požiadanie budú vydané povolenia na ranný vjazd motorových vozidiel do priestoru varenia.
Hodnotenie a degustácia:
Každá polievka bude ohodnotená medzinárodnou odbornou porotou, ktorá rozhodne o šampiónovi súťaže.
NávÅ¡tevnÃci hodnotia na základe zakúpených lÃstkov. TÃm, ktorý obdržà najväÄÅ¡Ã poÄet lÃstkov, zÃska cenu sympatie.
Ceny v 2 kategóriách:
I. - za najlepÅ¡iu fyzulnaÄku podľa odbornej poroty. V tejto kategórii bude vyhlásený Å¡ampión súťaže (1. miesto) a udelené 2. a 3. miesto. Okrem peÅažnej odmeny zÃska vÃÅ¥az aj putovnú cenu
II. cena sympatie â za najlepÅ¡iu fyzulnaÄku. ZÃska ju jeden tÃm podľa hlasovania laickej verejnosti
Program:
9.00 hod.
prezentácia, rozmiestnenie tÃmov do priestoru, spoloÄné fotografovanie a zakladanie ohÅov
10.00 hod.
odštartovanie varenia výstrelom z dela majstra Belicu
12.30 hod.
ukonÄenie varenia (opäť výstrelom z dela) a odber vzoriek pre odbornú degustáciu, verejná degustácia vzoriek
14.30 hod.
vyhlásenie výsledkov súťaže, odovzdávanie cien a diplomov
od 14.30 hod.
voľné pojedanie, popÃjanie a debaty s priateľmi
16.00 hod.
ukonÄenie FyzulnaÄky 2008
Sprievodný program:
v areáli varenia bude hrať živá hudba
III. roÄnÃk Majstrovstiev Slovenska v Å¥ahanà vÃna heverom na Äas. NajrýchlejÅ¡Ã âÅ¥ahúÅâ bude zaevidovaný v Slovenskej knihe rekordov a odmenený
Podujatie sa koná za každého poÄasia.
Prihlášky treba doruÄiÅ¥ do 20. septembra 2008 na niektorý z nižšie uvedených kontaktov.
Kontakt na organizátorov:
Šéf akcie: Ing. Pavol Boriš, tel.: 0907 220 492
Mestský úrad Pezinok, RadniÄné nám. 7
tel.: 033/6901 102, fax: 033/641 23 03, e-mail: eva.lupova@msupezinok.sk
)
DOMElement Object
(
[tagName] => img
[schemaTypeInfo] =>
[nodeName] => img
[nodeValue] =>
[nodeType] => 1
[parentNode] => (object value omitted)
[childNodes] => (object value omitted)
[firstChild] =>
[lastChild] =>
[previousSibling] => (object value omitted)
[nextSibling] => (object value omitted)
[attributes] => (object value omitted)
[ownerDocument] => (object value omitted)
[namespaceURI] =>
[prefix] =>
[localName] => img
[baseURI] =>
[textContent] =>
)
DOMDocument Object
(
[doctype] => (object value omitted)
[implementation] => (object value omitted)
[documentElement] => (object value omitted)
[actualEncoding] =>
[encoding] =>
[xmlEncoding] =>
[standalone] => 1
[xmlStandalone] => 1
[version] =>
[xmlVersion] =>
[strictErrorChecking] => 1
[documentURI] =>
[config] =>
[formatOutput] =>
[validateOnParse] =>
[resolveExternals] =>
[preserveWhiteSpace] => 1
[recover] =>
[substituteEntities] =>
[nodeName] => #document
[nodeValue] =>
[nodeType] => 13
[parentNode] =>
[childNodes] => (object value omitted)
[firstChild] => (object value omitted)
[lastChild] => (object value omitted)
[previousSibling] =>
[attributes] =>
[ownerDocument] =>
[namespaceURI] =>
[prefix] =>
[localName] =>
[baseURI] =>
[textContent] => DÅa 27. septembra 2008 (sobota) sa uskutoÄnà už VI. roÄnÃk medzinárodnej súťaže vo varenà fazuľovej polievky FYZULNAÄKA 2008; súťaž sa koná v rámci Vinobrania v centre Pezinka na PotoÄnej ulici (pri Evanjelickom kostole).
Základné informácie:
Súťažné tÃmy zostavené z troch Älenov si zabezpeÄia dobrú náladu a správny recept na tú naj- fyzulnaÄku z ľubovoľnej fazule (zelenej, suchej bielej, farebnej strakatej, môže byÅ¥ i z bôbu alebo cÃceru) a rôznych ÄalÅ¡Ãch ingredienciÃ. Fazuľa a mäso môžu byÅ¥ predvarené. Varà sa v kotlÃkoch (minimálne 20 litrových, nad otvoreným ohÅom), najlepÅ¡ie vÅ¡ak v kotlinách, ktoré si tÃmy sami zabezpeÄia. Plynové horáky nie sú povolené. Súťažiaci si Äalej zabezpeÄia: varechu a naberaÄku, prÃpadne i sekerku, logo družstva a v neposlednom rade i podporu svojich priaznivcov a fanúšikov.
Organizátori garantujú priestory s plnou hygienickou výbavou, oceľové podložky pod oheÅ, drevo, misky, lyžiÄky, servÃtky a chlieb na koÅ¡tovanie úÄastnÃkov, obÄerstvenie (vÃno, burÄiak, nealko), kultúrny program, pracovné stoly pre súťažiacich, ceny do súťaže, pamätné diplomy pre každý súťažný tÃm a 500-korunový vklad organizátora na nákup surovÃn na prÃpravu polievky. Na požiadanie budú vydané povolenia na ranný vjazd motorových vozidiel do priestoru varenia.
Hodnotenie a degustácia:
Každá polievka bude ohodnotená medzinárodnou odbornou porotou, ktorá rozhodne o šampiónovi súťaže.
NávÅ¡tevnÃci hodnotia na základe zakúpených lÃstkov. TÃm, ktorý obdržà najväÄÅ¡Ã poÄet lÃstkov, zÃska cenu sympatie.
Ceny v 2 kategóriách:
I. - za najlepÅ¡iu fyzulnaÄku podľa odbornej poroty. V tejto kategórii bude vyhlásený Å¡ampión súťaže (1. miesto) a udelené 2. a 3. miesto. Okrem peÅažnej odmeny zÃska vÃÅ¥az aj putovnú cenu
II. cena sympatie â za najlepÅ¡iu fyzulnaÄku. ZÃska ju jeden tÃm podľa hlasovania laickej verejnosti
Program:
9.00 hod.
prezentácia, rozmiestnenie tÃmov do priestoru, spoloÄné fotografovanie a zakladanie ohÅov
10.00 hod.
odštartovanie varenia výstrelom z dela majstra Belicu
12.30 hod.
ukonÄenie varenia (opäť výstrelom z dela) a odber vzoriek pre odbornú degustáciu, verejná degustácia vzoriek
14.30 hod.
vyhlásenie výsledkov súťaže, odovzdávanie cien a diplomov
od 14.30 hod.
voľné pojedanie, popÃjanie a debaty s priateľmi
16.00 hod.
ukonÄenie FyzulnaÄky 2008
Sprievodný program:
v areáli varenia bude hrať živá hudba
III. roÄnÃk Majstrovstiev Slovenska v Å¥ahanà vÃna heverom na Äas. NajrýchlejÅ¡Ã âÅ¥ahúÅâ bude zaevidovaný v Slovenskej knihe rekordov a odmenený
Podujatie sa koná za každého poÄasia.
Prihlášky treba doruÄiÅ¥ do 20. septembra 2008 na niektorý z nižšie uvedených kontaktov.
Kontakt na organizátorov:
Šéf akcie: Ing. Pavol Boriš, tel.: 0907 220 492
Mestský úrad Pezinok, RadniÄné nám. 7
tel.: 033/6901 102, fax: 033/641 23 03, e-mail: eva.lupova@msupezinok.sk
)
Mesto Pezinok | Aktuálne informácie
Fyzulnačka 2008
Táto informácia bola publikovaná od 12. 09. 2008 do 27. 09. 2008
Dňa
27. septembra 2008 (sobota) sa uskutoční už VI. ročník medzinárodnej súťaže vo varení fazuľovej polievky
FYZULNAČKA 2008 ; súťaž sa koná v rámci Vinobrania v centre Pezinka na Potočnej ulici (pri Evanjelickom kostole).
Základné informácie:
Súťažné tímy zostavené z troch členov si zabezpečia dobrú náladu a správny recept na tú naj- fyzulnačku z ľubovoľnej fazule (zelenej, suchej bielej, fareb nej strakatej, môže byť i z bôbu alebo cíceru) a rôznych ďalších ingrediencií. Fazuľa a mäso môžu byť predvarené. Varí sa v kotlíkoch (minimálne 20 litrových, nad otvoreným ohňom), najlepšie však v kotlinách, ktoré si tímy sami zabezpečia. Plynové horáky nie sú povolené. Súťažiaci si ďalej zabezpečia: varechu a naberačku, prípadne i sekerku, logo družstva a v neposlednom rade i podporu svojich priaznivcov a fanúšikov.
Organizátori garantujú priestory s plnou hygienickou výbavou, oceľové podložky pod oheň, drevo, misky, lyžičky, servítky a chlieb na koštovanie účastníkov, občerstvenie (víno, burčiak, nealko), kultúrny program, pracovné stoly pre súťažiacich, ceny do súťaže, pamätné diplomy pre každý súťažný tím a 500-korunový vklad organizátora na nákup surovín na prípravu polievky. Na požiadanie budú vydané povolenia na ranný vjazd motorových vozidiel do priestoru varenia.
Hodnotenie a degustácia:
Každá polievka bude ohodnotená medzinárodnou odbornou porotou, ktorá rozhodne o šampiónovi súťaže.
Návštevníci hodnotia na základe zakúpených lístkov. Tím, ktorý obdrží najväčší počet lístkov, získa cenu sympatie.
Ceny v 2 kategóriách:
I. - za najlepšiu fyzulnačku podľa odbornej poroty. V tejto kategórii bude vyhlásený šampión súťaže (1. miesto) a udelené 2. a 3. miesto. Okrem peňažnej odmeny získa víťaz aj putovnú cenu
II. cena sympatie – za najlepšiu fyzulnačku. Získa ju jeden tím podľa hlasovania laickej verejnosti
Program:
9.00 hod.
prezentácia, rozmiestnenie tímov do priestoru, spoločné fotografovanie a zakladanie ohňov
10.00 hod.
odštartovanie varenia výstrelom z dela majstra Belicu
12.30 hod.
ukončenie varenia (opäť výstrelom z dela) a odber vzoriek pre odbornú degustáciu, verejná degustácia vzoriek
14.30 hod.
vyhlásenie výsledkov súťaže, odovzdávanie cien a diplomov
od 14.30 hod.
voľné pojedanie, popíjanie a debaty s priateľmi
16.00 hod.
ukončenie Fyzulnačky 2008
Sprievodný program:
v areáli varenia bude hrať živá hudba
III. ročník Majstrovstiev Slovenska v ťahaní vína heverom na čas. Najrýchlejší „ťahúň“ bude zaevidovaný v Slovenskej knihe rekordov a odmenený
Podujatie sa koná za každého počasia.
Prihlášky treba doručiť
do 20. septembra 2008 na niektorý z nižšie uvedených kontaktov.
Kontakt na organizátorov:
Šéf akcie: Ing. Pavol Boriš, tel.: 0907 220 492
Mestský úrad Pezinok, Radničné nám. 7
tel.: 033/6901 102, fax: 033/641 23 03, e-mail: eva.lupova@msupezinok.sk