Prepnúť na plnú verziu


Detský letný tábor Pax Christi 2012

Táto informácia bola publikovaná od 26. 04. 2012 do 08. 05. 2012

Vážení rodičia, chceme Vás  informovať, že hnutie  Pax Christi i tento rok prichystalo letný detský tábor pre deti vo veku od 7 do 13 rokov v krásnej prírodnej scenérii v pohorí Kremnických vrchov v stredisku Králiky.

Termín detského tábora je od 7. júla do 14. júla 2012.
Cena za jedno dieťa 150 €.

V cene je započítané: cestovné tam a späť, ubytovanie, strava 5x denne, poistné, vstupenky.
Hnutie Pax Christi v nemalej čiastke dotuje tento tábor.

Neváhajte a darujte svojim deťom dobrú zábavu, množstvo hier, rôzne prekvapenia a romantické dobrodružstvá za dlhodobo najnižšie ceny na Slovensku. Letné tábory pripravujeme už 16 rokov a sme presvedčení, že veľký podiel vzdelávania dieťaťa sa odohráva mimo školskej lavice. Tiež sme presvedčení, že mladí ľudia potrebujú korene rovnako ako krídla a jedno bez druhého veľmi nefunguje. Zdravé sebavedomie, samostatnosť a vlastný názor, iniciatíva, schopnosť nájsť si miesto v spoločnosti a celoživotných priateľov, to všetko sú dôležité momenty vo výchove a procese dospievania. A práve tieto aspekty chceme v deťoch rozvíjať, ukázať im, že je lepšie byť v komunite súkmeňovcov ako tráviť čas doma pri počítači. Je pre nás dôležité vytvoriť im priestor s dobrou interakciou a individuálnou starostlivosťou, preto organizujeme tábory maximálne pre 40 detí.

Náš cieľ je rozvíjať vzdelanie prostredníctvom dobrodružstiev. Dobrodružstvo je nenahraditeľným nástrojom pri výchove. Tiež však vieme, že deti majú v rôznom veku rozdielnu schopnosť čeliť dobrodružstvám. Tábor vnímame ako miesto, kde sa dá učiť novým veciam, nájsť priateľov a posúvať vlastné hranice. A ak niečo robíme správne a učíme deti ako sa učiť, všetko sa aj pre ne stáva zábavnejším a prináša im to viac uspokojenia.

Snažíme sa dať deťom toľko voľnosti, koľko dokážu rozumne využiť pre svoj progres. Vždy majú niekoľko možností na výber a vtedy sme tam s nimi. Môžu si stanoviť ciele, ale tie sa môžu aj pružne meniť.
Myslíme si, že náš tábor pre vaše dieťa je ten správny a že získate vo výchove silného spoluhráča. Skúsenosť z dobrého tábora je cennejšia ako ,, prázdniny“ je to investícia do budúcnosti vášho dieťaťa. Lebo dobrý tábor sa venuje dieťaťu na 100% jeho času a vďaka dobrým inštruktorom tiež dokáže poskytnúť priestor a aktivity, ktoré asi dieťa na inom mieste nezažije.


Ďalšie informácie:

 

Všetky informácie na adrese:
František Féder, Farská 7, Pezinok 902 01,
t. č. 0905 342 261, alebo e-mail: fff@rsb.sk.