Zasielanie pripomienok občanov k cestovným poriadkom BID

Táto informácia bola publikovaná od 23. 10. 2017 do 29. 10. 2017

Na základe Plánu dopravnej obslužnosti Bratislavského kraja (PDO), spoločnosť BID, a. s. pripravuje rámcové návrhy nových cestovných poriadkov prímestskej autobusovej dopravy (PAD). Tieto cestovné poriadky budú v rámci možností rešpektovať zásady pravidelnej taktovej dopravy a budú v maximálnej miere nadväzovať na vlaky. Jedným z užitočných podkladov pre tvorbu nových cestovných poriadkov budú práve podklady získané od obcí.

PDO bol schválený na zastupiteľstve BSK dňa 12. 05. 2017 uznesením č. 54/2017 a je zverejnený na webovej stránke www.idsbk.sk (v sekcii informácie / dokumenty). Návrhy parametrov (trás a intervalov) liniek sú riešené v 5 kapitole uvedeného dokumentu.

Týmto si Vás dovoľuje Mesto Pezinok osloviť o zaslanie prípadných výhrad či už k uvedenému PDO, alebo k súčasným cestovným poriadkom liniek PAD, prípadne o poslanie návrhov pre zmenu cestovných poriadkov (konkrétnych odchodov, intervalov, doby prevádzky, kapacity spojov a pod.), a to e-mailom na adresu vladimir.zalesky@msupezinok.sk.
Mesto na zasielané emaily odpovedať nebude. Vaše návrhy a pripomienky budú spracované a následne postúpené  na Bratislavskú integrovanú dopravu, a.s.

Svoje pripomienky môžete zasielať na uvedenú emailovú adresu do nedele 29. 10. 2017.