Rekonštrukcia a dostavba troch tried v MŠ gen. Pekníka 2

Táto informácia bola publikovaná od 25. 02. 2016 do 25. 03. 2016

Vážení spoluobčania,
oznamujeme Vám, že Mesto Pezinok bude v tomto roku realizovať dostavbu troch tried v MŠ gen. Pekníka 2 a rekonštrukciu pôvodnej budovy materskej školy a kompletnou výmenou kúrenia v materskej škole.
Väčšina prác bude sústredená na obdobie jún až august 2016. Práce v takomto rozsahu sa nedajú, najmä z dôvodu bezpečnosti detí, realizovať za prevádzky materskej školy. Bude nevyhnutné uzatvoriť prevádzku v MŠ na gen. Pekníka 2 na obdobie jún - august 2016.

Spoločne s riaditeľkou materskej školy Bc. Editou Varechovou prosíme rodičov, starých rodičov, tety a strýkov detí, ktoré navštevujú Materskú školu gen. Pekníka 2 a jej elokovaných pracovísk Na bielenisku 2 a Cajlanská 7, aby sa pokúsili zabezpečiť pre dieťa počas uvedeného obdobia inú starostlivosť. Deti rodičov, ktorí nedokážu zabezpečiť pre svoje dieťa inú opateru, budú počas júna a júla 2016 sústredené na elokovaných pracoviskách Na bielenisku 2 a Cajlanská 7.

V auguste 2016 bude materská škola gen.Pekníka 2 a jej elokované pracoviská Na bielenisku 2 a Cajlanská 7 zatvorená z hygienických dôvodov. V prípade potreby, môže byť dieťa z MŠ gen.Pekníka počas augusta prihlásené na MŠ Za hradbami.

Vážení občania, veríme že pochopíte túto výnimočnú situáciu a aj vďaka Vašej spolupráci s pani riaditeľkou Bc. Editou Varechovou sa podarí zabezpečiť tak starostlivosť o deti, ako aj vhodné podmienky pre dostavbu tried a rekonštrukciu na MŠ gen. Pekníka 2.

Vďaka Vašej ochote pomôcť vzniknú nové moderné triedy a zlepšia sa podmienky v MŠ gen. Pekníka, kde budú môcť Vaše deti, synovci, netere a vnúčatá aj v nasledujúcich rokoch získavať vedomosti a nájsť si nových kamarátov.

Ďakujeme Vám za pochopenie a spoluprácu.

Mestský úrad Pezinok
MŠ gen. Pekníka