Investičné príležitosti v cestovnom ruchu Bratislavského samosprávneho kraja

Táto informácia bola publikovaná od 20. 02. 2015 do 27. 02. 2015

Bratislavský samosprávny kraj informuje o aktivite, ktorú realizuje v záujme obnovenia databázy investičných príležitostí kraja v súčinnosti so sekciou cestovného ruchu Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR.

Cieľom je vytvoriť zoznam nehnuteľností - objektov a pozemkov mieste/obcí, ktoré sú vhodné pre využitie v cestovnom ruchu a sú ponúkané na predaj, resp. na prenájom. Podmienkou pre zaradenie nehnuteľností do databázy je súlad s územnoplánovacou dokumentáciou a koncepčnými zámermi rozvoja cestovného ruchu obce a kraja.

Bratislavský samosprávny kraj uvíta Vašu spoluprácu pri poskytnutí relevantných informácií, resp. kontakov na prepojenie investorov s investičnými príležitosťami prostredníctvom vyplnenia registračného formulára. Vyplnený formulár prosím zašlite do 27. februára 2015 na adresu peter.stetka@msupezinok.sk. Prípadné otázky zodpovieme na t. č. 033/6901 201.

Disponibilné nehnuteľnosti poskytne BSK na zaradenie Ministerstvu dopravy, VaRR SR do centrálnej databázy, ktorú zverejní na svojom webovom sídle. Databáza bude aktualizovaná dvakrát ročne.


DOKUMENTY: