Informácie pre záujemcov o predaj na Vinobraní Pezinok 2014

Táto informácia bola publikovaná od 04. 02. 2014 do 17. 09. 2014

Vinobranie Pezinok sa tohto roku uskutoční v dňoch 19. - 21. 9. 2014.
Záujemcovia o predaj a prezentáciu svojich výrobkov môžu svoje prihlášky:

  • poslať písomne na adresu Mestský úrad, Radničné námestie 7, 902 14 Pezinok
  • poslať elektronicky na e-mailovú adresu: zlatica.hagerova@msupezinok.sk
  • alebo doručiť osobne do podateľne MsÚ.


Záväzné prihlášky je možné poslať do 15. 05. 2014.
Mesto Pezinok ako organizátor podujatia si vyhradzuje právo výberu účastníkov a určenia rozmiestnenia jednotlivých predajných stánkov.

Od 1. 1. 2014 platí novela zákona č. 178/1998 Z.z. o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach. Z tohto dôvodu oznamujeme všetkým žiadateľom o vydanie povolenia, že sú povinní pri podaní žiadosti predložiť fotokópiu strany - ZÁZNAMY DAŇOVÉHO ÚRADU z knihy elektronickej registračnej pokladnice, na ktorej je zaznamenané pridelenie daňového kódu pokladnice.
V prípade, že predávajúci bude počas predaja používať viac elektronických pokladníc, je potrebné doložiť fotokópiu z každej knihy elektronickej registračnej pokladnice.
Ak predávajúci nie je povinný používať pokladnicu predloží čestné vyhlásenie s uvedením príslušného ustanovenia zákona č. 289/2008 Z. z., v ktorom uvedie, že nie je povinný na evidenciu tržieb používať pokladnicu.
Mestá o obce majú povinnosť bezodkladne informovať Finančné riaditeľstvo SR o vydaní povolenia na zriadenie trhového miesta a na predaj výrobkov a poskytovania služieb na trhovom mieste.

 

DOKUMENTY: